Arko nostalji tıraş jeli

Arko Men tıraş Jeli ne işe yarar?

Arko Men Tıraş Jelleri sakalınızı yumuşatarak, daha az tahriş ve daha az sürtünme ile rahat bir tıraş sağlar. Tıraş öncesinde cildi yumuşatır, tıraş sırasında cildin tahriş olmasını önler ve yaralanma riskini azaltır.

Arko traş jeli nasıl kullanılır?

Arko Men Tıraş Jeli geliştirilmiş tahriş karşıtı özel formülü ile rahat ve kolay bir tıraş sağlar. Yüzünüzü ılık suyla ıslatın. Parmaklarınızın ucuna bir miktar Arko Men Tıraş Jeli sıkın. Jeli yüzünüze yayarak sürün.

Tıraş Jeli ne demek?

Tıraş jelleri, bıçaklar ve cildiniz arasında kayganlaştırıcı bir katman yaratarak, tıraş bıçaklarının kolayca kaymasını sağlar ve sizi tahriş ve kesiklerden korur. … Tıraştan önce cildinizi ve tüyleri yumuşatmak çok önemlidir.

Arko tıraş kolonyası alkol içerir mi?

Ateşten uzak tutunuz.İçilmesi tehlikeli ve zararlıdır.Serinlemek ve ferahlamak için kullanılır.Yanıcıdır.Alkol içerir.

Tıraş Jeli neden kullanılır?

Tıraş jelleri ve köpükleri bıçak ve cilt arasında koruyucu bir katman oluşturarak daha az sürtünmeyi sağlar ve yanma, tıraş kızarıklığı ve tahriş riskinin yanı sıra çizik ve kesikleri de azaltır.

Traş kremi mi tıraş jeli mi?

Tıraş jeli ve tıraş köpüğü arasında kısaca şöyle farklar bulunuyor. Tıraş köpüğü daha hızlı ve durulaması kolay köpük sağlarken; tıraş jeli daha yoğun ve kaygan bir forma sahip. Bize göre iki seçenek de ıslak tıraş ve cilt için ideal değil.

Arko Nem tıraş kremi nasıl kullanılır?

Arko Men Cool Tıraş Kremi formülündeki E vitamini ve özel kokusu ile serinletici bir tıraş deneyimi sunar. Yüzünüzü ılık su ile ıslatınız. Arko Men Tıraş Kremini tıraş fırçasına sıkınız ve yüzünüze yoğun köpük yaratacak şekilde sürünüz.