Burak sağyaşar kimdir

Burak Sağyaşar (d. 29 Ekim 1987, Adana), Türk yapımcı ve eski oyuncu. 29 Ekim 1987'de Adana'da doğmuştur. Lyceé de Piyer Loti'den mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümüne giren Sağyaşar, eğitimini hâlen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde sürdürmektedir.

Yapımcı Burak Sağyaşar kimin oğlu?

Annesi yapımcı Nilgün Sağyaşar'dır. Türk sanat müziği sanatçısı ve koro şefi Mustafa Sağyaşar'ın yeğenidir.

Burak Sağyaşar ın babası kim?

Cemal SağyaşarBurak Sağyaşar / Father

Mustafa Sağyaşar yaşıyor mu?

Acı haber, Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'dan geldi. Sağyaşar'ın ölüm sebebini ve cenaze bilgilerini de açıklayan Akay, “Mustafa Sağyaşar hocamız, 10 gündür yoğun bakımda olan sevgili eşi Gülten Sağyaşar'ı, Pazar gecesi sabaha karşı çoklu organ yetmezliği sebebiyle kaybetti.

Burak Sağyaşar hangi dizide oynayacak?

KaradağlarSince 2010 Sudan Bıkmış BalıklarSince 2012Küçük KadınlarSince 2008YeminSince 2007Never Ending Song2010 – 2011 Burak Sağyaşar/TV shows

Burak Sağyaşar kimin torunu?

Nilgün Sağyaşar Cemal Sağyaşar Burak Sağyaşar/Ebeveynleri

Bir Zamanlar Çukurovanın yapımcısı kim?

Bir Zamanlar Çukurova
Bölüm sayısı119 (bölümleri listesi)
Yapım
YapımcıTimur Savcı Burak Sağyaşar N Burak Topuzlu Turan Bayat
MekânAdana

Hatice Şendil Burak Sağyaşar kaç yaşında?

CAN 4 YAŞINDA Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Sağyaşar, gönderisine, "Can'ım oğlum bugün 4 yaşında!" notunu düştü. 37 yaşındaki Şendil de aynı kareyi Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi. İkilinin gönderileri takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.