Erzincan rafting turları

Rafting yapmak kaç TL?

Antalya ve bağlı yakın ilçelerinden gidiş dönüş ulaşımlı öğle yemeği dahil Kişi başı 149 tl. Kendi araçlarıyla gelmek isteyenler öğle yemeği dahil 109 tl.

Erzincan rafting nerede yapılır?

Rafting, Erzincan'da 1994 yılından itibaren Karasu ( Fırat) Nehrinde yapılmaktadır. 1997'de Munzur Fırat Doğa Sporları Derneğinin kurulması ile aktif olarak zengin malzeme ve rehber kadrosu ile hizmet vermektedir.

Rafting kaç kişi ile yapılır?

Rafting nasıl yapılır sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz: Bir rehber ya da eğitmenin önderliğinde bot ile akarsu yatağı üzerinde gerçekleştirilen bir takım oyunudur. En az 4, en fazla 12 kişilik ekip botun iki yanında yerlerini alarak kürek çeker.

Antalya Rafting kaç TL?

Antalya Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda düzenlediğimiz rafting tur fiyatımızda herhangi bir artış yapmadan 2021 yılında da aynı kalacak şekilde 145 TL olarak belirledik.

Fırtına Deresi rafting ne kadar?

Fiyatlar 50TL ile 100TL arasında değişiyor yaklaşık olarak.

Rafting kaç yaş üstü?

Rafting yaş sınırı, akarsu debisinin ve parkur zorluk seviyesinin uygun olduğu akarsularda +10 yaştır. Yetişkinlerde ise ciddi sağlık problemi olmayan herkes Rafting turuna gönül rahatlığıyla katılabilirler. 18 yaş altı katılımcıların ebe beyinleri olmadan rafting yapmaları uygun değildir.

Erzincan Kemah ın neyi meşhur?

Ayrıca zengin mutfağı ile de kilo almanızı sağlayacaktır.

  1. Girlevik Şelalesi. Çağlayan beldesinde bulunan Girlevik Şelalesi Türkiye'nin en. …
  2. Ekşisu. …
  3. 3. Mamahatun Kervansarayı, Hamamı ve Türbesi. …
  4. Abrenk (Vank) Kilisesi ve Dikitleri. …
  5. Kemaliye Evleri. …
  6. Karanlık Kanyon. …
  7. 7. Acemoğlu Boğazı …
  8. Ergan Dağı