Ispanya kupası maçları

Ispanya Kupa finali hangi kanalda?

Sporseverlere keyifli bir futbol deneyimi yaşatacak İspanyol Süper Kupa finali, 16 Ocak Pazar günü saat 21.30'da Tivibu 3 kanalından naklen takip edilebilecek.

Ispanya kral kupası 2021 Hangi Kanalda?

Athletic Bilbao – Barcelona İspanya Kral Kupası maçı, 20.01.2021 Perşembe bugün saat 23.30'da başlayacak. Mücadele tivibuSpor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ispanya süper kupa maçı ne zaman?

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak İspanya Süper Kupa maçı 12 Ocak 2022 Çarşamba günü oynanacak.

Ispanya Kral Kupası tek maç mı çift maç mı?

Atletico Madrid ise Athletic Bilbao ile kozlarını paylaşacak. İspanya Süper Kupası değişen formatıyla ilk kez 12 ve 13 Ocak'ta maçlarla oynanacak. Daha önce tek maç üzerinden oynanan İspanya Süper Kupası, bu yıl dört takımla iki aşamalı bir şekilde oynanacak.

Ispanya ligi maçları hangi kanalda?

2021/22 Sezonu İspanya La Liga Yayın Hakları La Liga'da tüm karşılaşmalar, Spor Smart ve Spor Smart 2 kanallarından naklen yayınlanıyor. Bununla birlikte her hafta 4 karşılaşma, Saran Holding'in online platformu S Sport Plus tarafından da yayınlanıyor.

Real Madrid maçı hangi kanalda?

Elche – Real Madrid İspanya Kral Kupası maçı, 20.01.2021 Perşembe bugün saat 21.00'de başlayacak. Mücadele tivibuSpor platformundan yayınlanacak.

Ispanya kral kupası yarı final maçı hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında oynanacak Rayo Vallecano – Real Betis maçı 9 Şubat Çarşamba (bugün) TSİ 23.00'te başlayacak ve Tivibuspor 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.