Kardeşlerim dizisi konusu

Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi Fatih'te ve birçok farklı ilçede de çekiliyor. Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.Dec 11, 2021

Kardeşlerim kaç sezon?

2Kardeşlerim / Number of seasons

Oyuncular ne kadar kazanıyor Kardeşlerim?

Dizinin usta oyuncuları arasında bulunan Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete bölüm başı 20 bin TL, Ahu Yağtu bölüm başı 30 bin TL, Celil Nalçakan da bölüm başı 40 bin TL ödeme aldığı açıklandı. Halit Özgür Sarı ise bölüm başı 35 bin TL ücret ile anlaşma yaptığı biliyor.

Kardeşlerim nerede çekiliyor ev?

Kardeşlerim dizisi genel olarak İstanbul'un Fatih ilçesinde çekiliyor. Dizinin çoğu sahnesi Fatih'te çekiliyor. Bunun yanı sıra diğer çekimler de İstanbul'un birçok farklı ilçelerinde yapılmaktadır. Kardeşlerim dizisindeki kardeşlerin yaşadıkları ev İstanbul Balat'ta yer almaktadır.

Kardeşlerim 2 sezon ne zaman başlayacak?

Her hafta Cumartesi günleri saat 20:00'da ATV ekranlarında yer alan Kardeşlerim, 19 Haziran 2021 tarihinde 18. bölümü ile sezon finali yapmıştı. 2. sezonu 19. bölüm ile başlayacak olan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonuyla 11 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Kardeşlerim ne zaman sezon final yapacak?

KARDEŞLERİM NE ZAMAN BAŞLIYOR? 19 Haziran 2021 tarihinde 18. bölümü ile sezon finali yapmıştı. 11 Eylül'de yeni sezon açılışını yapacak olan Kardeşlerim 19. Bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

Kardeşlerim kaç bolum oynadi?

Kardeşlerim
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı2
Bölüm sayısı38 (bölümleri listesi)

Türk dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Bölüm Başı Ücretleriyle Dudak Uçuklatan Paralar Kazanan Dizi Oyuncuları

  • Engin Akyürek – 60 bin TL.
  • İlker Kaleli – 50 bin TL. …
  • Elçin Sangu – 45 bin TL. …
  • Burçin Terzioğlu – 45 bin TL. …
  • Sinem Kobal – 40 bin TL. …
  • Fahriye Evcen – 40 bin TL. …
  • Neslihan Atagül – 40 bin TL. …
  • Hande Erçel – 20 bin TL. …