Karınca ilacı nerede satılır

Karınca için en etkili ilaç hangisi?

Beyaz sirke karıncaları evinizden kovan en etkili doğal karınca ilacıdır. Karınca probleminiz var ise evinizdeki tezgah ve tüm zeminleri su ile seyrelttiğiniz sirke ile temizleyebilirsiniz. Bu sayede hem evinizi dezenfekte etmiş olursunuz hem de karıncalara zarar vermeden onları uzaklaştırabilirsiniz.

Karıncalardan nasıl kurtulurum kesin çözüm?

Sprey şişesinin içine su, sirke ve limon suyu ekleyin. Günde bir kez karışımı karıncaların geldiği yerlere sıkın. Bir süre sonra karıncaların kaçtığını göreceksiniz. Eğer evinizin belli bir bölgesine karıncalar akın etmişse su yardımıyla onları kaçırabilirsiniz.

Karınca neyin kokusuna gelmez?

Karıncalar kokuya duyarlıdır. … Ancak karıncalar tarçından nefret ederler. Tarçın yağı veya toz tarçını karıncaların evinize girdiği yolun üstüne dökerek onları kaçırabilirsiniz. – Yarım çay kaşığı toz tarçını veya tarçın yağını bir bardak suyun içine dökün.

Karınca ilacı kaç lira?

  • 2 PAKET Bayer Karınca granülü 80 gr ilacı yemi, karınca ilacı, tozu Blattanex,karınca tozu karınca. gittigidiyor.com. 49,90 TL. Tümünü İncele. …
  • 4 AL 3 ÖDE !! Karınca İlacı Bayer Blattanex Karınca Granülü İlacı 80gr EN YENİ ÜRETİM. gittigidiyor.com. 84,90 TL. Tümünü İncele.

Karıncalara hangi ilaç kullanılır?

  • BayerMaxforce Platin Hamam Böceği ve Karınca Jeli 20 gr. …
  • ChrysamedInsektisit 5 Lt.akrep-kene-karınca-sivrisinek-tahtaku. …
  • BionHamamböceği Ve Karınca Spreyi 450 ml. …
  • BionKarinca Tebeşiri Karinca Mücadele Karinca Engelleyici Yok Edici. …
  • VebiAkrep-tahta Kurusu-hamamböceği- Karınca Haşere Ilacı Draker 10.2 – Kokusuz Sprey 400 Ml.

Çamaşır suyu karıncayı öldürür mü?

Çamaşır suyu ile karıncaların gezdiği yerleri silerseniz karıncaların yollarını kaybetmelerini sağlarsınız. Eğer mutfağınızda çamaşır suyu kullanmak istemiyorsanız sirke kullanabilirsiniz. Sirke de karıncaları uzaklaştıran en etkili yollardandır.

Evi karıncalar bastı ne yapmalıyım?

Birer yemek kaşığı bulaşık deterjanını ve kızartma yağını 1 litre suyla karıştırın. Karışımı sprey şişesine koyun ve karıncaların üzerine, sıklıkla gördüğünüz yerlere püskürtün. Yağ, karıncaların yapışmasını, bulaşık deterjanı ise dehidrasyonla ölmelerini sağlayacaktır.