Mango indirim kartı

Mango doğum günü indirimi var mı?

Mango yeni üyelere ilk alışverişlerinde  indirim kodu sunuyor. Mango doğum günü indirimi nedir? Mango'da doğum gününüzde 15 gün boyunca geçerli olacak 1.000 Like kazanacaksınız.

Mango indirim kaç gün?

İlk siparişinizde  indirim Kodun geçerlik süresi, üyelikten itibaren 30 gündür. Tek kullanımlıktır. Herhangi bir başka teklif, indirim veya promosyon için geçerli değildir.

Mango 10 indirim nasıl kullanılır?

%10 Mango Hoşgeldin İndirim Kodu Mango newsletter'a kaydolan herkese ilk alışverişe özel %10 indirim hediye! Newslettera siteye üye olarak veya sitenin en alt tarafındaki kutucuğa e-posta adresinizi girerek kaydolabilirisiniz.

Mango hediye kartı nasıl alinir?

Mağazada Hediye Kartı Satın Alma Mağazalarımızdan birini ziyaret edin ve sevdiğiniz giysileri ve aksesuarları satın alın. Hediye Kartları sezon ve outlet mağazalarımızda kullanılabilir. Internet mağazalarımızda geçerliliği bulunmamaktadır.

Mango doğum günü indirimi nasıl kullanılır?

Mango likes you doğum günü hediyesi Kulübün bir parçası olduğunuz için, doğum gününüzde 15 gün boyunca geçerli olacak 1.000 Like kazanacaksınız. Online veya mağazada hesabınızı oluştururken doğum tarihinizi eklemeyi unutmayın. Bu verileri daha sonra Hesabım bölümünden düzenleyerek de ekleyebilirsiniz.

Mango Like nasıl kazanılır?

Mağazadan veya online yaptığın her 5 TL'lik alışverişte 10 like kazan. Kazandığın like'ları Mango ürünlerinde indirim olarak kullanabilirsin.

Mango black friday indirimi ne zaman 2021?

Mango Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.