Shell helix ultra 5w 30 yorum

Shell Helix Ultra 5W-30 hangi araçlarda kullanılır?

Tam sentetik motor yağı – Motor üreticilerinin özel gerekimlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Shell Helix Ultra Professional AF-L 5W30: Ford, Jaguar ve Mazda ile ACEA C1 gereksinimleri de dahil olmak üzere, özellikle yüksek performanslı motorların zor gereksinimlerini karşılayacak şekilde geliştirilmiştir.

Shell Helix HX8 5W-30 hangi araçlarda kullanılır?

Benzinli, dizel ve gazlı araçlarda kullanıma uygundur. Ayrıca biodizel ve benzin/etanol karşımlarında da kullanılabilir.

Shell partiküllü yağ hangisi?

Tam sentetik motor yağı – Motor üreticilerinin özel gerekinimlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Shell Helix Ultra ECT 5W-30 şunları sağlar: Dizel partikül filtrelerini temiz tutmaya yardımcı olarak emisyon sistemlerini korur.

Shell 530 yağ kaç lira?

Shell Helix HX8 Synthetic 5W-30 4 lt Motor Yağı İle En Çok Karşılaştırılanlar

Shell Helix HX8 Synthetic 5W-30 4 lt Motor Yağı
Fiyat229,99 TL 26 satıcı
Popülerlik3. Popüler Shell Motor Yağı
Ortalama Puan1 yorum
Birim Fiyat57,50 TL/lt

5 30 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?

5W30, hafif hizmet tipi benzinli ve dizel motorlarda yaygın olarak kullanılan bir motor yağıdır. Günümüzde üretilen çoğu motor yağı gibi, 5W30 da çok dereceli bir yağdır, yani değeri 5 gibi düşük bir viskozite sınıfından 30 gibi yüksek bir viskozite sınıfına kadar değişir.

Shell Helix Ultra 5W 40 hangi araçlarda kullanılır?

Benzinli, dizel ve gazlı araçlarda kullanıma uygundur. Ayrıca biodizel ve benzin/etanol karşımlarında da kullanılabilir. Shell Helix Ultra tam sentetik motor yağları, aşırı yüksek veya düşük sıcaklıkların söz konusu olduğu ortamlarda, zorlu sürüş koşullarında bile üstün koruma sağlar.

ACEA C3 ne demek?

Harflerden veya harflerden ve rakamlardan oluşan bir kod , yukarıdaki uzman kuruluşun adının yanında gösterilir, örneğin, API SN, ACEA C3. Bu kod, yağ özelliklerinin seviyesini ve belirli kalite standartlarına uygunluğu gösterir.