Sürücü belgesi randevu telefon

Ehliyet yenileme işlemi yapmak isteyenler; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Alo 199 Çağrı merkezinden ya da www.nvi.gov.tr web portalı üzerindeki sürücü belgesi Randevu Sisteminden randevu oluşturabilirler.Jan 28, 2021

Sürücü belgesi Randevu nasıl alınır?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Alo 199 Çağrı merkezinden ya da randevu.nvi.gov.tr web portalı üzerindeki sürücü belgesi Randevu Sisteminden randevu alınarak yapılmaktadır.

Ehliyet randevusu alamıyorum ne yapmalıyım?

İnternet üzerinden Ehliyet Randevu Alamıyorum diyen vatandaşlarımıza ALO 199 Ehliyet Randevu hattı üzerinden ehliyet randevusu almalarını öneririz.

Ehliyet için randevu numarası kaç?

ALO 199 Vatandaş Etkileşim Merkezi.

Ilk defa ehliyet randevu nasıl alınır?

Türkiye genelinde BÜTÜN RANDEVULAR nüfus müğdürlüğü tarafından https://randevu.nvi.gov.tr/ linki üzerinden alınacaktır. Başvurunun ilk aşamasında “Başvuru Türü” olarak “Sürücü Belgesi” seçeneğini seçiniz. Devamında Ad, Soyad, T.C Kimlik No, Doğum tarihi bilgilerini giriniz ve Güvenlik kodunu doğrulayınız.

Ehliyet için emniyetten randevu nasıl alınır?

Online randevu için izlenmesi gereken adımlar ise şu şekilde:

  1. Nüfus Müdürlüğü'ne (NVİ) ait randevu.nvi.gov.tr adresine girilir veya 199 aranabilir,
  2. Hangi işlemin gerçekleştirileceği seçilir,
  3. Bulunulan il seçilir,
  4. Randevu almak istenilen ilçe nüfus müdürlüğünü seçilir,
  5. Kişisel bilgiler girilir,

Ehliyet için emniyete gidiliyor mu?

Nüfus Müdürlüğü yeni bir uygulamayla artık kimlik dışında sürücü belgesi yani ehliyet de verecek. Daha önce Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ehliyet başvuru işlemi artık Nüfus Müdürlüğü (NVİ) kapsamında gerçekleşecek. … Nüfus Müdürlükleri artık ehliyet (sürücü belgesi) verme işlemlerini de gerçekleştirmeye başladı.

199 telefon nereye ait?

Alo 199 numarası Nüfus Genel Müdürlüğünün resmi danışma hattıdır. Bu hattı arayarak kimlik, pasaport ya da ehliyet randevusu alabilirsiniz. Aynı zamanda covid-19 salgını nedeni ile alınan tedbirler gereği ile seyahat izin belgesinin yanı sıra randevu başvuruları hizmet kapsamında yer almaktadır.