Şok market erzurum

Şok marketten gel al nasıl?

Cep telefonu üzerinden siparişlerini verebilecek olan müşteriler, 'Tıkla, Gel, Al' mantığıyla seçtikleri ürünleri kendi belirledikleri zaman diliminde kendilerine en yakın ŞOK Market'ten aynı gün içinde teslim alabilecek. Alışveriş internet üzerinden tamamlanacağından, mağazada kuyruk bekleme derdi de sona erecek.

Şok Market eve teslim yapıyor mu?

Şok Market ücretsiz adrese teslim hizmetine başladı. … Kullanıcılar Şok Market'ten online alışveriş yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Üstelik Cepte Şok'tan sipariş verilen ürünlerin fiyatları Şok Market fiyatlarıyla aynı olacak.

Cepte Şok en az kaç TL?

Cepte Şok siparişlerinde alt limitin 50 TL olduğunu belirtelim. Sipariş sürecinde adresinize en yakın Şok market size atanıyor ve marketin stokları kapsamında siparişinizi verebiliyorsunuz.

Şok marketler zinciri kime ait?

ŞOK Marketler Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir indirim marketleri zinciridir. Şirket, 1995 yılında Migros tarafından kurulmuş olup Ağustos 2011 tarihinde Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Şirketin merkezi İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer almaktadır.

Şok marketten teslim ne demek?

Şok Market, bu yeni uygulamasıyla mağazalarının bulunduğu mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar mahallelerindeki Şok Market'ten online alışveriş yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek.

Şok kartı nasıl alınır?

Tüm Şok Marketlerden temin edebilir. Şok kartı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kurumsal Kart ve Dijital Alışveriş Kodu için: [email protected] adresinden başvuru formu ile temin edebilir, Kurumsal Kart ve Dijital Koda dilediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz.

Şok eve servis nasıl oluyor?

Belirttiğiniz teslim günü ve saati geldiğinde, daha önceden seçtiğiniz teslimat yöntemine göre (adresinize teslim veya marketten gel al) ürünleriniz Şok Market'in personelleri tarafından adresinizde veya marketimizde teslim edilir.