Fahriye evcen yeni dizisi

Fahriye Evcen yeni dizisi hangisi?

TRT'nin yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun başrol oyuncusu Fahriye Evcen gündem oldu.

Fahriye Evcen Yeni Dizisi Hangi Kanalda?

TRT 1 ekranlarında yeni bir tarihi dizi yayınlanmaya başladı. Başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür gibi isimlerin oynadığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Fahriye Evcen yeni dizisi ne zaman?

Dizinin ilk bölümü ise 8 Kasım Salı akşamı izleyici ile bulaşacak… Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in canlandıracağı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen 1071 senesinde Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun karakterine hayat verecek.

Fahriye Evcen boşandı mı?

Güzel oyuncu, magazincilerin boşanma haberlerini sorması üzerine, "İddiaları yalanlamıyorum, çünkü yalanlanacak bir şey yok. Hepsi can sıkıntısından yapılmış haberler. Biz hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz" demişti.

Burak Özçivit Alevi mi?

1984 İstanbul'da dünyaya gelen Burak Özçivit normalde Gazianteplidir ve Alevidir.

Fahriye Evcen hangi diziye gidiyor?

Fahriye Evcen, “Kuruluş Osman” dizisinde başrol oynayan eşi Burak Özçivit'e rakip oluyor. Oğlu Karan'ı 2 yaşına getiren ve setlere dönme kararı alan güzel oyuncu, “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Büyük Selçuklu Alparslan hangi günler?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi günü izleyicilerle buluşuyor.