Gta 4 otobüs yolcu alma

GTA 4 kaç sonu var?

Oyun, karakterin seçimine sunulmuş iki farklı son ile bitmektedir.

GTA 4 şehrin kalbine nasıl gidilir?

3) Happiness Island'daki Mutluluk Heykeli'nin içine girdiğinizde orada atan bir kalp göreceksiniz. Buraya "şehrin kalbi" de deniliyor. Buraya sadece helikopter ile ulaşılabiliyor. Daha sonra ise heykelin içindeki merdiven sayesinde kalbin yanına gidebiliyorsunuz.

GTA 4 kaç saat sürer?

Ana hikaye ortalama 30 saate bitiyor. Ekstralar işin içine girerse bu süre 50 saate kadar çıkmakta. Nereden baksanız toplam 70-80 saati olan bir oyun.

GTA 4 hileleri nereye yazılır?

Numara girme kısmına gelin. Daha sonra, aşağıdaki hilelerden birini seçerek numarasını girin. Numara doğru girildiği anda aktif olacak ve telefonda “Cheats” isminde yeni bir menü oluşacak, bu menüden numarasını girdiğiniz hilelere tekrar numara girmeden ulaşabileceksiniz.

GTA 4 kaç gb yer kaplar?

GTA 4 ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ: Bellek: 2 GB RAM. Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600/ ATI Radeon HD 3870. Depolama alanı: 18GB.

GTA 4 hangi zamanda geçiyor?

Mükemmel grafikleri ile göz kamaştıran GTA IV 2008 in Liberty City sinde geçmektedir. Ana karakterimizin adı Niko Bellic'tir.

GTA 5 hikâyesi kaç saat?

Oynayışa göre değişir. İlk oynadığımda 55-60 saat kadar sürmüştü ama hikaye sonunda verdiğim karardan pişman olup oyuna yeniden başladığımda yan görevler dahil 40 saat civarında bitirdim.