Hazal kaya nın eşi kim

Ali Atay karısı kimdir?

Hazal Kayam. 2019 Ebru Cansızm. 2008–2013 Ali Atay/Wife

Hazal Kaya çocuğu var mı?

2017-2019 sezonunda ise Fox Türkiye'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Filiz Elibol Aktan karakterini canlandırdı. 2019 yılında Türk oyuncu, yönetmen, senarist Ali Atay ile evlenmiştir ve "Fikret Ali" adında bir oğlu vardır.

Hazal Kaya’nın kocasının adı ne?

2019'da nikah masasına oturan Ali Atay-Hazal Kaya çifti, aynı sene kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına almıştı. Mutlu aile pozlarını zaman zaman Instagram hesabından yayımlayan Kaya'dan yeni paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, bu kez 45. yaşına basan eşinin doğum gününü kutladı.

Hazal Kaya tekrar hamile mi?

Eşi Ali Atay'ın "Çok mutluyum lan" yazılı paylaşımından dolayı ikinci kez hamile olduğu ileri sürülen oyuncu Hazal Kaya'dan beklenen açıklama geldi. Hamilelik iddiasını yalanlayan oyuncu, "Eşim işle ilgili bir gelişme için o paylaşımı yaptı" dedi.

Ali atayın ilk eşi kim?

Atay'ın eski eşinin kimliği ise hayranlarını şaşırttı. Atay, 5 senelik eşi Ebru Cansız'dan 2013 senesinde tek celsede boşanmıştı.

Hazal Kaya Ali Atay boşandı mi?

Ali Atay, Hazal Kaya ile evlenmeden önce balerin Ebru Cansız ile 2008'den 2013'e kadar evli kalmış, çift 2013 yılında gizli bir duruşma ile anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Hazal Kaya’nın kaç tane çocuğu var?

Hazal Kaya
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2006-günümüz
EvlilikAli Atay ( e. 2019)
Çocuk(lar)Fikret Ali Atay