Kosgeb izmir kayıt

Kosgeb nasil kayit olunur?

Bunun için www.kosgeb.gov.tr adresinden KOBİ Giriş bölümündeki "KOSGEB'e İlk Başvuru" linkine tıklamalısınız. Yeni Girişimci Desteğine başvuracaksanız "Yeni Girişimci İlk Başvuru" alanından, diğer tüm destek programları için "İşletme İlk Başvuru" alanından "Başvur" butonunu tıklayarak işleminize başlayabilirsiniz.

Kosgeb’e kimler kayıt olabilir?

KOSGEB hibe ve faizsiz kredi desteği başvurusu yapmak için 18 yaşından büyük olma zorunluluğu bulunmaktadır. KOSGEB destekleri, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere verilmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, KOSGEB başvurusu yapamazlar.

Kosgeb hangi işlere destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri…) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış…) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık…)

Kosgeb kimlere kredi veriyor?

KOSGEB, 1990 yılında 3624 Sayılı Kanun ile İmalat Sanayi İşletmelerinin ekonomideki yerlerinin geliştirilmesi amacıyla kurulmuş olup, küçük ve orta ölçekli işletmelere karşılıksız yardımda bulunan, işyeri açmak ve kendi işini kurmak isteyen kişilere faizsiz kredi veren kurumdur.

KOSGEB Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB Başvuru Şartları Nelerdir?

KOSGEB DESTEĞİNDEN YARARLANABİLECEKLER 18 yaşını doldurmuş, yani reşit olmuş olmak. KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmak ve başarıyla tamamlamak. Eğer halihazırda kurulmuş bir işletme için destek talep edilecekse, işletmenin KOBİ statüsüne sahip olması

KOSGEB kaç yaş sınırı?

KOSGEB'den destek başvurusu yapmak ise çok kolay. Ödeneğe Ar-ge ve inovasyon fikri olan işletmeler ve girişimciler müracaat edebilir ve müracaat amacıyla rastgele bir yaş sınırlaması yoktur.