Kyk kredi kartı

Kyk kredi kartı özelliği nedir?

Sana özel tasarlanan bu ürün ile tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin. üstelik hesabında para olmadığında da faizsiz/masrafsız ekstra alışveriş fırsatı sunan Harçlık Avans'ını KYK bursun ya da öğrenim kredin devam ettiği sürece kullanabilirsin.

Genç Kart kredi kartı limiti ne kadar?

Üniversite Öğrencisiysen; Kartının limiti 2.000 TL'ye kadar belirlenir. Kart limitinin P'sine kadar Taksitli Nakit Avans ve Nakit Avans kullanabilirsin. Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.

KYK Burs kredi kartı limiti nedir?

HARÇLIK AVANS NEDİR? Harçlık Avans, KYK'dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL'ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.

Ziraat kredi kartı limiti ne kadar?

Asgari ödeme nasıl hesaplanır?

KREDİ KARTI LİMİTİ (,-TL)TARİH
KULLANIM BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL BOYUNCA2015 –
0-14.99940%30%
15.000-19.99940%35%
20.000 ve üzeri40%40%

Genç Kart kredi kartı olarak kullanılır mı?

Eğer Bankkart Genç sahibiysen ve kredi kartı özelliğini açtırmak istiyorum diyorsan, başvuruyu en yakın Şubemize kolayca yapabilirsin. Kredi kartı özelliği açıldıktan sonra artık alışverişlerini ister banka kartı/Harçlık Avans limitin ile istersen de kredi kartı limitinden yapabilirsin.

Genç Bankkart kredi kartı faizi ne kadar?

Bankkart Genç (Kredi Kartı Özellikli)

Masraf AdıAsgari Tutar (TL)Asgari Oran (%)
Alışveriş Faiz Oranı0,01,80
Gecikme Faizi0,02,10
Kart Yenileme Ücreti0,00,0
Nakit Avans Faizi0,01,80

Kredi kartı limiti ne kadar?

Kredi kartı limiti, kart için başvurduğunuzda belirttiğiniz gelir doğrultusunda belirlenen, harcayabileceğiniz en üst tutardır. Örneğin, 3.000 ₺ limiti olan bir kartla maksimum harcama tutarınız 3.000 ₺'dir. … Mevcut limitiniz, iki kart için toplam limit olarak kabul edilir ve maksimum harcama sınırınız yine aynı kalır.