Papara hesap kurtarma

Papara'ya kayıtlı cep telefonundan 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da Papara'ya kayıtlı e-posta adresinden destek@papara.com adresine yazarak talebini bildirmen yeterli.

Papara hesabı başkasının eline geçerse ne olur?

Kimlik doğrulaması yapılmış bir Papara hesabını, hesap sahibinden başka bir kişiye kullandırmak ülkemiz kanunlarına göre bir suçtur. … Bunlara ek olarak, eğer hesabının bir başkası tarafından kullanıldığı fark edilirse hesabın kalıcı olarak kapatılır ve bundan sonra Papara'da onaylı hesap kullanamazsın.

Papara hesabı neden askıya alınır?

Kısacası Papara hesaplarının askıya alınma sebebi genel olarak belge eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bu genel bir durum olduğu için panik yapmanıza gerek yoktur. Sizinle birlikte binlerce kullanıcının da hesabı askıya alınmış oldu.

Papara hesabımı nasıl kapatırım?

Papara hesabına kayıtlı cep telefonundan çağrı merkezimizi arayarak hesabının kapatılmasını talep edebilirsin. Eğer hesabında bakiyen varsa hesabın kapatılmadan önce bakiyeni çekmen ya da harcaman gerekir.

Papara hangi ülkenin?

Papara, FinTech alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir elektronik para kuruluşudur. Şirket 2016'nın Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yetkili lisans alarak aynı yılın Ağustos ayında faaliyetlerine başlamıştır.

Kiralanan Papara hesabı nasıl kapatılır?

Üyelik silme veya hesap kapatma talebinizi 0850 340 03 40 numaralı Papara çağrı merkezini arayarak iletebilirsiniz. Günün 24 saati hizmet veren Papara çağrı merkezini istediğiniz zaman diliminde arayarak bu işlemin gerçekleştirilmesini talep edebilirsiniz.

Papara hesap nedir?

Papara, son yıllarda para transferi, fatura ödeme ve akla gelebilecek tüm finansal işlemlerin, anında ücretsiz oluşturulabilen hesap ile yapılabilmesini sağlayan finans uygulamasıdır. … Papara en hızlı şekilde para alıp para göndermenizi sağlayan finans uygulamalarından bir tanesidir.

Bu hesap askıya alındı ne demek?

Hesap güvenliğinin tehlikede olması: Bir hesabın ele geçirildiğinden şüphelenirsek ele geçirme nedeniyle ortaya çıkan potansiyel kötü amaçlı etkinliği azaltmak için hesap güvenceye alınana ve hesap sahibi erişimi yeniden sağlayana kadar hesabı askıya alabiliriz.