Tüvtürk başvuru formu

TÜVTÜRK is başvurusu nasıl yapılır?

TÜVTÜRK Manisa Araç Muayene İstasyonuna 10 Personel Alımı İŞKUR üzerinden başvuruda kullanılacak İŞKUR iş ilan numarası 00006285614 olarak duyuruldu. Bu personel alımına başvuru yapacak kişilerin 14 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

TÜVTÜRK te kimler çalışabilir?

Meslek liselerinin; Motor, Makine, Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Bilgisayar kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, Askerlik görevini tamamlamış tercih sebebidir.

TÜVTÜRK çalışanları ne kadar maaş alıyor 2021?

TÜVTÜRK 10 şehir yeni personel alımı yapacağı ilan edildi. İlana göre işe alınacaklara 3 ile 4500 TL maaş verilecek.

Cumartesi günleri araç muayenesi var mı?

TÜVTÜRK, hafta içi her gün hizmet vermektedir. Araç muayenesini yaptırmak isteyenler Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet alabilir.

Araç muayene istasyonu kimin?

TÜVTÜRK'ün sahibi Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint'tir. TÜVTÜRK muayeneleri genelde 10-15 dakika sürüyor ve sonrasında en az 400 TL para alınıyor. TÜVTÜRK'ün sahibi olan ortaklardan biri Doğuş Grubu'dur.

Tüvtürk devlete ne kadar para veriyor?

Tüvtürk Devlete Ne Kadar Para Veriyor? 10 yıllık işletim döneminde araç muayene gelirlerinin %50'si devletindir. Aynı madde hükmüne göre muayene süresi geciktirilen her ay için tahsil edilen %5 gecikme tutarının tamamı hazineye aktarılır.

Muayene istasyonu devletin mi?

Tüvtürk Sahibi Kim? İlk başlarda devlet tarafından ücretsiz olarak yapılan muayene 2004 yılından beri Tüvtürk şirketi adı altında ücret karşılığında yapılmaktadır. Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman Tüv Süd Grubu'nun ortak şirketidir.