Yeşil çaylı süt detoksu

Yeşil çaylı süt detoksu ne işe yarar?

Diyetisyenlerinde yağ yakını hızlandırdığı için ara öğünlerde çok önerdikleri yeşil çaydan sonra şimdi de süt eklenerek iyice etkisini arttırdığı bilinmektedir. Yeşil çayın en önemli özellikleri arasında vücuttan çok kolay ödem attırarak kilo vermenizi destekler.

Sütlü yeşil çay kaç kilo verdirir?

Yeşil çay süt detoksu kolay ve etkili bir diyettir. Bu kısa diyet yani detoks sayesinde çok kısa sürede tartıda eksikleri göreceksiniz. Öyle ki bu detoks ile 3 günde 5 kilo verebilirsiniz.

Yeşil çay detoksu kaç gün yapılır?

(NOT;15 gün boyunca bir program halinde düzenli olarak kullanmalısınız. Sıcak, ılık yada soğuk içebilirsiniz. Her gün öğün aralarında 1 bardak içmek metabolizmanızı hızlandıracak, kilo vermenizi sağlayacaktır. ) Afiyet Olsun.

Yeşil çay detoksu nasıl kullanılır?

Kaynamış olan yarım litre suyun içine yeşil çayı ilave edip 10 dakika demlenmesini bekleyin. Daha sonra çayın içine yarım limon sıkarak kabuğuyla beraber demlenen çaya koyun. Maden suyunu karışıma döküp çayı hazır hale getirin. Oda sıcaklığında olmak şartıyla öğün aralarında karışımı tüketin.

Yeşil çaylı süt kürü nasıl yapılır?

Yeşil Çaylı Süt Detoksu (1 Gün 1 Kilo) Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Sütü kaynatın ve altını kapatın.
  2. Yeşil çayı ekleyip ağzı kapalı olarak 20 dk demlendirin.
  3. Bir sürahi içine süzün.
  4. İster soğuk ister ılık şekilde içebilirsiniz, ben soğuk tercih ediyorum. …
  5. Gün sonunda biraz halsiz kalabilirsiniz ama aç kalmıyorsunuz.

Sep 22, 2018

Sütlü yeşil çay günde kaç bardak içilmeli?

Ortalama bir insan için yeşil çay günde ne kadar içilmeli sorusunun yanıtı ise 2-3 bardaktan fazla içilmemesi şeklinde verilebilir (bünyeye göre değişiklik gösterebilir). Düzenli olarak günde 2-3 bardak yeşil çay içtiğinizde vücudunuz buna alışacaktır ve eskisi kadar etki göstermeyecektir.

Süt diyeti ile kaç kilo verilir?

Süt diyetine başlamak isteyenlerin en merak ettiği konular arasında kaç kilo verdiği gelmektedir. Düzenli bir şekilde eksiksiz süt diyeti yapan kişiler 1 haftada 4 kilo verebilirler.