Öğretmen il içi yer değiştirme kılavuzu

2021 öğretmen il içi atamaları ne zaman?

Daha önce 16 Temmuz 2021 tarihinde ilan edileceği açıklanan öğretmen il içi atama sonuçları tarihinde değişikliğe gidildi. MEB'in güncel takvimine göre öğretmenlerin atama sonuçları 28 Temmuz Çarşamba günü tüm illerde ilan edildi. Öğretmenlerin görevden ayrılma işlemleri ise 2 Ağustos itibarıyla yapılacak.

Öğretmen il içi tayin nasıl istenir?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme için başvurular “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurularak yapılacak. İl içi yer değişikliği başvurularında öğretmenler en fazla 40 eğitim kurumu tercih yapabilecektir.

3 yılını dolduran sözleşmeli öğretmen il içi tayin isteyebilir mi?

Üçüncü yılını dolduran personelin mazeret durumu tayini yapmasında hiç bir engel yokken isteğe bağlı tayin yapması için çalıştığı kurumda 1 yıl daha görev yapması gereklidir. Sözleşmeli personel 3. yılından sonra yapacağı tayinler eş durumu, sağlık mazeret ve can güvenliği tayinlerini yapabilecektir.

İl içi yer değiştirme ne zaman belli olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı il içi atama başvuruları 8 Temmuz -14 Temmuz 2021 tarihleri arasında alınmıştı. 16 Temmuz'da açıklanması beklenen il içi atama sonuçlarıyla ilgili değişiklik yapıldı.

2021 öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?

İşte sözleşmeli öğretmen atama takvimi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB),15 bin öğretmen ataması için, sözlü sınavların 12- 27 Kasım arasında yapılacağını, sonuçların ise 1 Ocak'ta açıklanacağını duyurdu.

İl içi tayin 2021 açıklandı mı?

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 yılı il isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için sonuçları 27 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

İl içi tayin başvurusu nasıl yapılır meb?

Başvurular, “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerindeki MEBBİS Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu doldurularak yapılacak ve belgeler eğitim kurumu müdürlüğüne teslim edilecektir.